Ihanaa, ihanaa kenttä ei ollutkaan jäärata vaan melkeimpä sula. Kävin Bomen kanssa ottamassa pienen setin seuraamista, täyskäännöksiä ja liikkeestä maahan menoa. Rapa lensi kaaressa palkatessa mutta ei haittaa. Ohjaajan liikkuminen ei niin rajoittunutta kun ei ollut lunta kentällä :). Otin myös tehokkaan piilonkierto harjoituksen. Nyt ei ollut niin pitkät piuhat koiralla. Lähti lennokkaasti ja kiersi tiiviisti. Otin neljän piilon sarjoissa muutaman toiston. Hyvä alkulämmittely samalla.

Purut meni taas vähän eritavalla. Maalimiehen kanssa oli sovittu että annetaan koiran riekkua enemmän valjaiden varassa, tästä syystä tarvitsin sitten apuohjaajan. Bome olikin sitä mieltä että nyt on jotain omituista kun kentällä seisoi kaikkinensa kolme miestä iltahämärässä. Meinasi heittää vallan puolustukselle. Apuohjaaja sai useamman kiukkuisen silmäyksen koirapojalta. Kävi jopa vähän uhittelemaan. Purut oli hyvät, ote tiivis ja voimakas. Hyvää paineistusta koiralle kun uusia tilanteita. Ei pöllömmin mennyt kokonaisuutena.  

Vielä jos ensiviikolla pääsisi treeneihin olisi hyvä. Saa nähä, itellä siis kolme viikkoa laskettuun aikaan ja siltä tuntuukin :).