Trinillä ensinmäinen juoksu osui helmikuun lopulle. Suunnitelmat neidin hoitoon viemisestä oli jo tehty, jos Bome sattuisi intoutumaan liikaan mutta näin ei käynyt. Ekan juoksu viikon Tiiti kävi vielä ihan omalla pihalla pissalla, toisella viikolla Bome alkoi vähän piippaamaan ja haikailemaan Tiitin perään joten siirryin lenkittämään Tiitin pelkästään reviirin ulkopuolella ja Bome rauhoittui. Sisällä kotona ei mitään ongelmia vaikka koirien välissä vain portti. Bome käytös ei muuttunut merkittävästi mitenkään.

Bh-koetta varten tottista treenattu. Kisakalenterista alleviivattu sopivat kokeet. Huhti-toukukuun vaihteessa jos pääsisi kokeeseen olis hyvä. Purut eivät ole vielä alkaneet. Niitä odotellessa. Pääsiäisenä olen lähdössä tämän treenikauden ensimäiselle leirille Bomen kanssa. Siitä saa hyvän tehostartin kaudelle.

Tiitin kanssa treenattu näyttely juttuja kotosalla. Tämän kuun lopussa olisi ensinmäinen näyttely. Epävirallinen pentunäyttely Kaapelitehtaalla, matalankynnyksen paikka aloittaa näytelmät pennun kanssa. Tiiti on ahne ja tekee namin eteen aika paljon. Vähän pidättyväinen sosiaalisesti joten siinä voi olla meidän koitin kivi mutta sittenhän sen näkee.