Pääsiäisleiri oli ja meni. Mielettömän mukavat ja antoisat kolme päivää tuli viettettyä sekalaisessa seurakunnassa. Kiitos että sain olla mukana.

Treenasimme puruja ja tottista, jälkeäkin oli alunperin tarkoitus mutta eipä ollut pellot sulaneet. 

Perjantaina heti tottiksissa BH-kokeen koko kaavio kisatyyppisesti parin kanssa. Hyvin meni, aluksi vähän matalassa vietissä ja tämän vuoksi vähän poikitti seuraamisissa. Asento korjaantui kaavion edetessä. Henkilöryhmissä ei ongelmia, jäävät liikkeet hyvät ja luoksetulo ok. Paikallaan makuussa ok, en tosin ollut kovin kaukana. Tottisten jälkeen purut, vieras kenttä-vieras maalimies ja pitkä treenitauko huomioon ottaen todella hyvät treenit. Koira selvästi kehittynyt tauon aikana. Saanut itsevarmuutta lisää. Samat ongelmat olemassa kuin aikaisemminkin ja vaatii työtä mutta positiivinen yleisvaikutelma.

Lauantaina olimme sisähallissa. Bomen eka sisätreeni kokemus, ei ollut moksiskaan halli olosuhteista. Tottiksissa keskityimme eilisiin ongelmiin, poikittaminen ja luoksetulon asento. Joita ei sitten hallitreenissä esiintynytkään. Sain hyviä vinkkejä ja niistä iso kiitos kouluttajille. Koira teki hyvässä vireessä kaunista tottista. Puruissa sama vieras maalimies, vähän kuormittavampi treeni. Ei huono mutta ei mikään super. Vaatii aikaa ja työstöä, ote hyvä, haukku hyvä, herkkä maalimiehelle.

Sunnuntaina viimeiset purut ennen kotiin lähtöä. Ihana vesisade ja mutakenttä. Sama vieras maalimies, joka nyt jo koiralla vähän tuttu ja tämän näkyi työskentelyssä. Itsenäisempi, aktiivisempi ja kokonaisuutena hyvä. Ekat piilotreenit, hyvä tutustuminen siihen.

Mielettömän mukava aloitus treenikaudelle, intoa puhkuen kotiin ja suunnittelemaan treenikuvioita. Kiitos järjestäjille ja kanssa leiriläisille!!